Måndag
Baconlindad köttfärslimpa med champinjonsås och kultpotatis
Parmesan-& mozzarella bakad kolja med smöradtomatsås
Tisdag
Mustig ox - & chiligryta med svarta bönor och ris
Havets Wallenbergare med potatispuré och bryntsmör
Onsdag
Salami-& ostfylld kycklingfilé med dragonsás och stekt potatis
Laxpasta med krämig spenat
Torsdag
Biff à la lindström med skysås och persiljesmör
Stekt makrill med stuvad spenat och ägghalvor
Fredag
Pulled pork med rostad potatis, picklade rödlök, coleslaw & BBQ-sås
Krämiga laxbörsa fyllda med kräftstjärtsröra
Lördag
Fiskgratäng med duschesspotatis & vitvinssås toppade med färska räkor & sparris
Söndag
Osso Bucco - Bräserade kalvlägg med saffranrisotto
Affärslunch:
*Räkcanapé
*Biff Rydberg med äggula och dijonsenapscreme
*Vit chokladpanacotta med bär